Hozzávalók:
Piskóta:
6 tojás
12dkg cukor
2,5dkg kakaópor
9dkg liszt
csipet sütőpor
Krém:
25dkg Rama
30dkg porcukor
1cs. vaniliás pudingpor
3,5dl tej
8dkg kókuszreszelék
A piskóta masszát elkészítjük és egy 32X35cm-s tepsibe megsütjük. Közben a pudingport a tejjel felfőzzük és kihűtjük. A Ramat a porcukorral habosra keverjük, hozzáadjuk a hideg pudingot és a kókuszreszeléket. A piskótát 3 egyenlő részre vágjuk, megtöltjük a krém 80%-val, hűtőbe tesszük. 3-4 óra múlva ízlés szerint kockákra vagy pogácsaszaggatóval körökre vágjuk, oldalait megkenjük a maradék krémmel, kókuszreszelékbe forgatjuk. Gőz fölött étcsokit olvasztunk és a sütik tetejére kenjük. Ismét hűtjük.
A receptet egy Ramas könyvben találtam, hamarosan kipróbálom.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése