2012. március 20., kedd

Húsos csiga

Az ötletet INNEN vettem de teljesen más hozzávalókkal dolgoztam. Nem szeretem a bolti leveles tésztát, nekem ízetlen.

Hozzávalók:
50dkg liszt
1 tojás
tej
2,5dkg élesztő

2ek. olaj

20dkg sonka felvágott
pizzaszósz

Az élesztőt kevés tejben, liszttel, cukorral elkevertem, majd pihenni hagytam. A fagyasztóban volt egy kevés pizzaszósz még az utolsó pizzáról maradt le. Eredetileg bolonyaihoz tettem el de most jól jött, kiolvasztottam és összturmixoltam a sonkával.
A kovászhoz hozzáadtam a többi hozzávalót, összegyúrtam, kelesztettem, kinyújtottam, megkentem a sonkás krémmel, feltekertem, összevágtam és ismét kelesztettem 15 percet. Aztán megsütöttem. Kis sajt jó lett volna a tetejére.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése